کلاس آموزش بورس در شیراز/الگوی کلاسیک بورس
الگوهای قیمتی و نکات مهم آن
در زمان تشکیل یک الگوی نموداری، تغییر حجم معاملات یک ابزار کمکی برای تایید صحت و قدرت الگو می باشد.
هریک از الگوهای قیمتی بر اساس ماهیتشان، یک هدف نموداری از پیشتعیین شده را دارا میباشد. میزانتحقق این انتظارات، کاملاً به روند بازار وابسته است. هر چه شکلگیری یک الگو مدتزمان بیشتری طول زمان ببرد.، انتظار میرود که حرکات قیمتی بزرگتری در پیش رو باشند. تعداد زیادی از الگوهای نموداری ازلحاظ جزئیات شباهت زیادی به یکدیگر دارند. از اینرو به منظور تشخیص دادن آنها از یکدیگر، باید به عواملی نظیر شکستهای قیمتی، تغییر حجم معاملات و، دقت کنید.
بعضی صاحبنظران معتقدند به منظور اینکه الگوهای نموداری از قدرت بیشتری برخوردار باشند، .باید در طول تشکیل الگو، حجم معاملات در نقاط کف و سقف به ترتیب از سمت چپ به راست نمودار کاهشیافته و در نقطه شکست، شاهد افزایش حجم معاملات باشید.
الگوی سقف و کف دوقلو
یکی از پرتکرارترین الگوهای بازگشتی نموداری است. به همین جهت باید در مواقع خاص یا به همراه سایر ابزارهای تحلیلی استفاده شود،. تا خطاهای احتمالی آن تا حد زیادی کاهش یابد.
بهترین عملکرد الگوی سقف و کف دوقلو
بهترین عملکرد این الگو، پس از حرکات شدید و طولانیمدت قیمت است. سقف دوقلو یک سیگنال نزولی و الگوی کف دوقلو نشانهای از احتمال صعود بازار است.
الگوی کف دوقلو از لحاظ تئوریک
ازلحاظ نموداری این الگو نشاندهنده دو بار تلاش نافرجام قیمت برای ادامه حرکت اصلی است، .که درنهایت با تشکیل آن انتظار میرود روند غالب تغییریافته و بازار در جهت دیگری به مسیر خود ادامه دهد. الگوی کف دوقلو ازلحاظ تئوریک نشاندهنده این است که، پس از یکروند قوی نزولی سرانجام خریداران با غلبه بر فروشندگان توانستهاند، روند بازار را به صعودی تغییر دهند.
دیدگاهتان را بنویسید